.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 26, 2011

sElaMaT Hari JaDi Ayu

ApPy
            
              BeSdAy

                               To


                                              Me...... :P


Thursday, February 3, 2011

saya teharu anda bagaimana?


saya sedih dgr lagu ni... :(


akum ...

hi semua lama x update blog ni,aku x update pn d sebab kn  aku x de cter nk share kt korg semua

lg pn sejak2 akhir ni agak sebuk sikit,ape yg aku nk cter kt korg pasal video lagu yg buat aku menengis

lagu ni di dendang kn oleh hafiz af tajuk lagu AWAN NANO , video lgu ni memg sedih gler lh ,klu korg

x pcye ko tgok lh sendiri, bgi anak yg kurg ajar ni bleh dgr lagu ndgn video nyer skali cnferm bleh insaf

(yek2 je aku bleh insaf) hbis klu hati anak dia mcm binatang x bleh lh insaf kn,yer lh dorg kn x de hati n

perasaan ... yg aku heran skrg ni masih ada lagi anak yg buang mak bapak dorg dekat tepi jln,

ada yg hntar mak bapk dorg kt rumah org tua... ape jenis anak ni? x kenang budi lgsung dia x sedar ke

klu x de mak bapak dia blum tentu ada kt dunia ni, memang kejam lh anak mcm ni,mak bpak korg bleh

 jaga SEPULUH ank tp anak yg SEPULUH ni x bleh jaga mak bpak dorg yg cuma ada DUA je.......

so korg semua igat lh jaga hati mak,ibu mama,umi,abah,ayah,papa,bak  korg selgi dorg masih hidup

,jgn bg setitis air mata pn keluar drpda dorg....tetiba je aku teringat kat mak n abah aku kt rumh... hehehe

aku sayang famly aku... lv u abah n mak.....

Friday, January 7, 2011

CeRiTa LaWaK

Hye,lama x update blog ni,x de masa nk update... cerita lawak yg sye nk share kt korg  mcm ni...

td sye teman mak sye g shoping,lpstu g CIMB bank,tgh2 tungu no giliran trjumpa plak cikgu sek SSAJ,

 tgah2 duk ni sye pn salm lh, cikgu ni pn tegur lh sye ("sye ngajar awk ke? skrg form brpe?")  Lawak kn x

 nmpk ker  saye sebesar alam ni... xkn lh sye sek lg kn?myb sb sye pakai cermin mata kot sb tu lh sye nmpk

 mcm bdak sek, ramai jgk lh yg ckp sye mcm tu, dlu sye x pakai cermin mata ni, sjak akhir2 ni je, maklum lh

 umur semkin meningkat,  PERSOALANnyer sye ni nmpk mcm bdak sek ker?jeng..jeng...jeng.. jwpn nyer

ada pde korg,( poyo je solan tu kn) hahahaha......

k lh,nk tidow nk besar kn badan yg dh besar ni...heheh

bye..

Tuesday, November 16, 2010

SeLaMaT HaRi RaYa

AKUM...
Selamat malam, k mlm ni mlm raya so sye tdo lmbt,baru je lps bergayut dgn tunang sye.... maklumlh tunang sye jauh duk JB sye plak KLUANG kn jauh tu ( Jauh per lh 1 jam 30 minit dh bleh smpai) hahaha....

Sedih nyer tunang saye x dpt cuti ,x dpt raya bersama ... x pe thun dpn myb sye akn raye brsame dia bkan stakat raye je duk satu rumah lg, yer lh myb sye dan MOHD HAZWAN SHARIPIN  akan kawen sblum raya puasa thun dpn... hehehe (gatal ek aku ni x sabar2 nk kawen)huhuhu...

Dah mlm lh, mata dh ngantok nk tido yeay...yeay...yeay.... esok bgun pagi nk buat kek choclate,lps tu nk tolg mak kter  masak  menu utk esok yg special rendang tok dari perak nyum2....( nk besar kn lg badan yg dh besar ni )hahahahaha........

kpda kwn2 ku n saudara ku SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA....


ILYSM N MIZ U MOHD HAZWAN

Saturday, November 13, 2010

Penat ~

Selamat malam, hari ni aku penat gler,nk thu x sb per? sb  dari ptg td g Bp dgn famly n tunang saye coz sdre kawen...lps tu singah Bp mall g first lady cari baju tema merah hati untuk abg tunang aku kawen mingu dpn nasib baik ada kt butik tu, sb aku dh mals nk cari wrna tu...lps je blik dri Bp aku g ngeteh dgn famly tunang  aku,lps tu boleh palak akak n ibu tunang aku ajak g parit raja cari barang kawen so aku pn g je lh... ( aku memg suke jln pn hehehehe....) sampai kluang dlm kol 10mlm peh memg lepak gler... (yek..yek.. je lepak tapi still x tido lg wlupn jam dh kol 3 pgi...hehehe...) dah lh aku nk tido sb esok nk g rumah tunang aku nk tolg2 skit cz abg tunang aku nk kawen kn so kena lh rajin skit takut nt time aku kawen dia x nk tolg  plak ... k lh slmt mlm.. :)

Friday, November 12, 2010

Bosan

selamt malam semua, hari ni saya kt cc, padahal dah berape thun x g cc,nk tahu x sb ape saya kt cc, sb tugu tunang sya isap c-sha kt kedai sebelah... bosan giler hari2 isap c-sha, hari2 nk tungu dia isap c-sha , ape yg best sgt ntah...bosan glerrr..  :(